Popsikrémet loptak

Szerdán este tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra az egyik helyi bevásárlóközpont biztonsági őre, mert tetten értek két személyt, akik 1.025 forint értékben popsikrémet tulajdonítottak el. A helyszínre érkező rendőrök az ügyben szabálysértési feljelentést tettek - tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

 

                                                                           Megyei zsaruhírek

Lopni akart, de elfogták - kiderült, hogy körözték is
Szerdán délután az egyik nagykanizsai élelmiszer-áruházból érkezett bejelentés a Rendőrkapitányságra, mert tetten értek egy nőt, aki 1.150 forint értékben akart élelmiszert eltulajdonítani, személyazonosságát pedig nem tudta igazolni. A helyszínre érkező rendőrök a nőt előállították a Rendőrkapitányságra, ahol személyazonosságának megállapítása után ellene szabálysértési feljelentést tettek. Az intézkedés során kiderült, hogy ellene a Nagykanizsai Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt korábban elfogatóparancsot bocsátott ki, így a rendőrök ebben az ügyben is kihallgatták.

Elütötte a teherautó
Szerdán délután a zalaszentgróti Batthyány utcán akart átkelni gyalogosan egy helybeli nő, aki vélhetően figyelmetlensége miatt nem vette észre a havas-jeges úttesten a jobb oldali forgalmi sávban, a Nefelejcs utca irányába szabályosan közlekedő, Iveco típusú tehergépkocsit, így a sofőr vészfékezése ellenére elütötte. Az ütközés következtében a gyalogos az úttestre esett, melynek következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Eltűnt, de megtalálták

Szerdán délután állítottak elő a rendőrök a Lenti Rendőrkapitányságra egy tizenhét éves fiút, akit eltűnés miatt köröztek. A fiút délután átadták a helyi gyermekotthon nevelőjének.

Pár órán belül elfogták a betörőt a lenti rendőrök
Szerdán este tett bejelentést a Lenti Rendőrkapitányságra a zalabaksai településőr, mert egy akkor még ismeretlen személy betört az egyik helyi lakóházba. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, majd pár órával később előállítottak a Rendőrkapitányságra egy férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a bejárati ajtó üvegét betörve és az ajtó alsó részén lévő deszkát benyomva bejutott a házba, ahol kutatást végzett, de a konyhában megzavarta őt a ház tulajdonosa, így az épületből elmenekült, s magával vitt két csomag kávét. A férfi ellen a Lenti Rendőrkapitányságon szabálysértési értékre elkövetett betöréses lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. 

- KERESÉS A HONLAPON -


zalamedia