Garantálva a városlakók biztonságát

Rendőrségi körzeti megbízotti iroda nyílt a héten a Kertvárosban és belvárosban is, a Deák téri új ingatlanban, Zalaegerszegen.

Bővebben...

Húsz év fegyházat kapott egy idős asszony támadója

Húsz év fegyházbüntetésre ítélt emberölés kísérlete és magánlaksértés miatt a Zalaegerszegi Törvényszék pénteken első fokon egy férfit, aki tavaly Lentiben csaknem halálra vert és kirabolt egy 85 éves asszonyt - tájékoztatta a törvényszék szóvivője az MTI-t.

Bővebben...

Húsz év fegyház első fokon

Az ügyész vádmódosítását követően az elmúlt héten folytatódott a parkerdei gyilkossággal gyanúsított B. Barnabás büntetőügye. Mint ismert, az ügyben már az év első hónapjában ítélet született volna, ám az ügyész a januári tárgyalást megelőzően vádmódosítást kért: a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés mellett előre kitervelt emberöléssel is megvádolták a fiatal férfit.

Bővebben...

Előzetes letartóztatásba került a zalaegerszegi gyilkosság gyanúsítottja

Előzetes letartóztatásba került kedden az a 21 éves zalaegerszegi férfi, aki a gyanú szerint szombat éjszaka szerelemféltésből meggyilkolta 18 éves volt barátnőjét.

Bővebben...

Az édesanya fél tízkor már nem érte utol…

Bántalmazta barátnőjét, aki halott – a Zalaegerszegen szombat éjjel történt gyilkosság gyanúsítottja így hívta fel Budapesten tartózkodó barátját, aki ezt követően a fiú édesanyjának telefonált, aki értesítette a rendőrséget.

Bővebben...

Gyilkosság a parkerdőben

Emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya egy 21 éves zalaegerszegi fiatalember ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy április 11-én, szombaton késő este megölte a 18 éves középiskolás lányt. A holttestet a rendőrök a Parkerdőben találták meg. A feltételezett elkövető ezután autóba ült és a 76-os főúton Sármellék és Fenékpuszta között balesetet szenvedett. A mentők a keszthelyi kórházba vitték, ahol rendőrök őrzik.

Bővebben...

Főiskolás fiatal a zalaegerszegi gyilkosság gyanúsítottja

Egy 21 éves, főiskolás férfi a gyanúsítottja annak a zalaegerszegi emberölésnek, amelynek egy 18 éves lány az áldozata - értesült vasárnap az MTI.

Bővebben...

Indiai embercsempészeket fogtak el autós üldözés után Zalában

Indiai embercsempészeket, valamint pakisztáni és afgán segítőiket fogták el a zalai rendőrök, miután afgán és bangladesi határsértőket szállító autóikkal menekülni próbáltak a rendőrök elől - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.

Bővebben...

Lépcsőházi töröm-zúzom

Épületek falán éktelenkedõ graffiti, szétkapott kaputelefon, megrongált bejárati ajtó, ha nem is gyakori jelenségek, de mindenképp bosszantóak a társasházakban élõk számára. Minden ilyen cselekmény eljárást von maga után, többségük mégis felderítetlen marad a bejelentés elmulasztása vagy késedelme miatt. Mit tehet az állampolgár, ha rongálást észlel, arról Pilise János rendõr alezredest, a Zalaegerszegi Rendõrkapitányság Bűnügyi Helyszínelõ Csoportjának vezetõjét kérdeztük.

Bővebben...

Álfogorvosok ellen emeltek vádat Nagykanizsán

Kuruzslás miatt emeltek vádat egy házaspár és a lányuk, valamint alkalmazottjuk ellen, mert fogtechnikusi és fogászati asszisztensi végzettséggel sorozatban végeztek fogorvosi beavatkozásokat Nagykanizsán - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t.

Bővebben...

Halálos baleset Zalakomár és Nagykanizsa között

Az úttesten álló kamionba ütközött egy személyautó a Zalakomár és Nagykanizsa közötti összekötő úton vasárnap, a balesetben a személygépkocsi egyik utasa meghalt - közölte Cseresznyés Dániel, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Bővebben...

- KERESÉS A HONLAPON -


zalamedia