Előzetes letartóztatásba került a zalaegerszegi gyilkosság gyanúsítottja

Előzetes letartóztatásba került kedden az a 21 éves zalaegerszegi férfi, aki a gyanú szerint szombat éjszaka szerelemféltésből meggyilkolta 18 éves volt barátnőjét.

gyilkos

A Zalaegerszegei Törvényszék tájékoztatása szerint a 30 napra szóló előzetes letartóztatás indoka: megalapozottan feltételezhető, hogy ha a gyanúsított szabadlábon marad, az elkövetés eszközét és az egyéb tárgyi bizonyítékokat megsemmisítené vagy elrejtené, megnehezítve vagy veszélyeztetve ezzel a bizonyítást.

A gyanúsítottat a tárgyalást követően átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe. A bíróság döntése nem jogerős, mert a védő és a gyanúsított is fellebbezett. 

gyilkos1

A 21 éves férfit a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy szombaton éjszaka a zalaegerszegi parkerdőben olyan súlyosan bántalmazta 18 éves egykori barátnőjét, hogy a lány a helyszínen belehalt sérüléseibe. A férfi a tett elkövetése után autóba ült, majd Sármellék és Fenékpuszta között közlekedési balesetet szenvedett.
A rendőrség által őrizetbe vett férfit először a keszthelyi, majd vasárnap reggel a zalaegerszegi kórházba szállították.

- KERESÉS A HONLAPON -


zalamedia