Tavat kerülő vesebetegek

A 2013-ban két dializált vesebeteg: Pingitzer Károly és Horváth Róbert által megálmodott, vesebetegek, barátok és szimpatizánsok részvételével megrendezett országos RenBikeTour Balaton kerékpártúra a negyedik évfordulójához érkezett.

Bővebben...

Születés hete

A Keszthelyi Goldmark Károly Művelődési Központ idén immár nyolcadik alkalommal szervezte meg a családdá válás ünnepét, a Születés Hete címmel futó szakmai, kulturális és tájékoztató programsorozatát.

Bővebben...

Alsópáhoki nőnapi köszöntő

Régi hagyomány Alsópáhokon, hogy a helyi önkormányzat a nőnapon nem csupán saját, a gyengébb nemhez tartozó dolgozóit becsüli meg, de ünnepséget szervez a községben élő hölgyeknek is. A művelődési házban több mint száz nőt köszöntött Czigány Sándor polgármester, aki a hála hangján üdvözölte a lányokat, asszonyokat, édesanyákat, nagymamákat, déd mamákat – foglalta össze Szabó Zsolt Szilveszter, a programok szervezéséért felelős házigazda.

Bővebben...

Szőlőskertek védelméről

Metszési bemutatóval egybekötött hagyományos szőlészeti szakmai napra várta a helyi és a régióban élő szőlős és boros gazdákat a Pannon Egyetem Keszthelyi Georgikon Kara.

Bővebben...

A gyermekkori túlsúlyról

A gyermekkori súlyproblémák hátterében az esetek döntő többségében a túlevés áll, pedig a kalóriadús táplálkozás kifejezetten ártalmas lehet a fejlődő szervezet számára – mondja dr. Égető Alice. A zalaegerszegi Egészségügyi Alapellátási Intézmény gyermek- és ifjúságorvosa három kollégájával együtt több mint kilencezer általános és középiskolás diák iskola-egészségügyi ellátását végzi.

Bővebben...

- KERESÉS A HONLAPON -


zalamedia