Megújult a kegyeleti iroda

Megújult a Városgazdálkodási Kft. kegyeleti irodája. A Rákóczi úti helyiség felújításának részleteiről Horváth István, a cég ügyvezetője tartott sajtótájékoztatót.

Bővebben...

Milyen legyen az új buszközlekedés?

Zalaegerszeg megújuló buszközlekedéséről tartanak lakossági fórumot július 28-án 18 órától és augusztus 2-án 19 órától a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben.

Bővebben...

Köszöntötték az 500 ezredik ügyfelet

Beledi Izabellt, a három hónapos zalaegerszegi kislányt köszöntötte dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott ma, mint a megyében működő kormányablakok 500 ezredik ügyfelét.

Bővebben...

A járműipari tesztpálya óriási lehetőség

Az idei év első hat hónapjának eredményéhez hozzájárult, hogy 2015-ben sikerült stabilizálni a város pénzügyi helyzetét és előrelépés történt a gazdaságfejlesztés terén, hiszen 1800 új munkahely jött létre a városban. Ez a tendencia folytatódik az idei évben is, hiszen a különféle vállalkozások ezres nagyságrendben jeleztek létszámbővítést. Ha erős a gazdaság, több forrás jut kultúrára, sportra, egészségügyre.

Bővebben...

Mariska udvar és Tájház

A Hagyományõrzõ Mariska udvar és a Tájház a tradíciók tiszteletének két fellegvára Kehidakustányban. Mindkettõ családi örökség vásárlásával került önkormányzati tulajdonba, míg a Mariska udvar élõ programok helyszínéül szolgál, addig a Tájház a régmúltat bemutató szereppel bír. A turisztikai látványosságként is funkcionáló létesítményeket június elején adták át a termál- és élményfürdõjérõl nevezetes településen.

Bővebben...

- KERESÉS A HONLAPON -


zalamedia