Megújult a kegyeleti iroda

Megújult a Városgazdálkodási Kft. kegyeleti irodája. A Rákóczi úti helyiség felújításának részleteiről Horváth István, a cég ügyvezetője tartott sajtótájékoztatót.

img 0321 1

Fogadótér és bemutatóterem

Mint fogalmazott: az iroda már nagyon rossz állapotban volt, az ügyfeleknek méltatlan környezetben kellett az amúgy is szomorú ügyeiket intézni. Gyakran előfordult, hogy egyszerre több család érkezett a szűkös helyiségbe, ahol nem volt mód rá, hogy erre alkalmas helyen várakozzanak.

A kegyeleti iroda teljes felújításon esett át; tulajdonképpen az aljzattól egészen a plafonig. Falakat építettek át, gépészeti rekonstrukció zajlott, valamint szociális helyiségeket és ügyfél-fogadótermet is kialakítottak. Sőt, a kor színvonalának megfelelő bemutatóteremmel is bővült a helyiség, ahol ki is lehet választani a kegyeleti termékeket.

Az ügyvezető elmondta: évente 5-600 temetkezést bonyolít le a cég, s bár a sírhelyek kiválasztása a temetőkben történik, az adminisztrációra a Rákóczi úton kerül sor. Ezért is nagy előrelépés, hogy immár egy kulturált, ügyfélbarát irodába térhetnek be a hozzátartozók. A felújítás közel 10 millió forintba került, amit a gazdasági társaság saját forrásból biztosított.

img 0328 1

Herczeg András, a kegyeleti ágazat vezetője hozzátette: a kegyeleti termékek árai természetesen nem változtak a felújítás hatására. Kollégájával együtt pedig örülnek, hogy egy megszépült, tágas irodába fogadhatják ezentúl az ügyfeleket.

- KERESÉS A HONLAPON -


zalamedia