Gyenesdiás Balatoni hal és termelői piac

17033-balatoni-hal-es-termeloi-piac-2013-gyenesdiasBalatoni Hal és Termelői Piac Gyenesdiáson a Kárpáti korzónál. Egyedülálló balatoni halkínálat, friss fogásnapok: kedden és pénteken! Teljeskörű, friss és egészséges termékkínálat hazai termelőktől. Szombatonként tematikus és családbarát programok. Helyi és környékbeli árusok a vásárlókat és érdeklődőket sokféle termékkel, mint pl. mangalica húskészítményekkel, bio zöldségekkel és gyümölcsökkel, bor, kürtős kalács, langalló stb.

Balatoni hal és termelői piac 2013

NYITVA TARTÁS:

2013. április 6- szeptember 28.
Fő vásárnap: szombatonként 14 órától
Nyitott piactér (faházak garantáltan): naponta 16 órától

AJÁNLATAINK:
Termelők figyelem!
Napi 100,- Ft-os asztalpénz. Fix fedés a piactér fölött. Nyugat-Balaton egyik legszebb piaca. Fiatalos, értékteremtő menedzsment.

Vendégeinknek!
Egyedülálló balatoni halkínálat, friss fogásnapok: kedden és pénteken! Teljeskörű, friss és egészséges termékkínálat hazai termelőktől. Szombatonként tematikus és családbarát programok.

Nyugdíjasoknak külön előny!
Használja ki, hogy vasúttal ingyen közlekedhet. Piacunk a Diási vasútállomás közvetlen szomszédságában (2 percnyi sétára) található. Tehát ha eladna vagy vásárolna, esetleg csak egy jót társalogna a gyenesdiási piac szeretettel várja.

PIACFELÜGYELET:
Kőhalmi Balázs, Tel.: +36 30/347-6036
Tourinform Gyenesdiás, Tel.: +36 83/511-790

Faházak

HALBOLT ÉS HALSÜTŐ
Az üzletben jelenleg sült halak (keszeg, kárász, pontyszelet) és fagyasztott, kiszerelt termékek (csomagolt keszeg, busa, ponty, harcsa, fogas, csuka, halászlé alap) várják a vásárlókat.
ÉLŐ, FRISS jegelt halak (keszeg, kárász, ponty, busa, harcsa, fogassüllő, amur, balin, angolna, csuka), tisztított, előhűtött halak (keszeg, busa, ponty, harcsa, fogassüllő, amur, balin, csuka, ikra, haltej) CSAK MÁJUS 15. UTÁN KAPHATÓAK.
A Halbolt és Halsütő hétfőnként zárva tart. Fő fogásnapok kedd és péntek, amikor változatosabb kínálattal szolgálnak.
Bővebb információ:
Tel: 30/733-6520

KÁPTALANTÓTI MANGALICA
Legelőtől az asztalig. Az általuk kínált hagyományos ízvilágot képviselő Mangalica termékeket ajánlják mindenkinek, annak is, aki evett már ilyent, de annak még inkább aki még nem, mivel: a Káptalantóti Mangalica termékek nélkül lehet élni, de annak az ég adta egy világon semmi, de semmi értelme nincsen.Ízletes mangalica hús termékek, kolbász, füstölt sonka, comb, lapocka és különféle szalonnák, májas, szalámi, virsli stb.
Bővebb információ:
Magyaródi Tibor
Tel.: 30/286-1459

KÁNYA ZOLI HALSÜTŐJE
Füstölt pisztráng, lazac és ízletes, sült balatoni halak, körettel, valamint háziszörp szomjúság ellen.
Nyitvatartás: 10-20 óráig
Bővebb információ:
Kánya Zoltán
Tel.: 30/9810-008

KISGÖMBÖC
Füstölt és frissen sült mangalica és vadhúsok, finom blonder sör, noszlopi savanyúság és georgikon borok.
Helyben sütött, friss hurka, kolbász kapható a Kisgömböcben a Kárpáti korzónál! Ehhez pedig Blonder sört és noszlopi savanyúság dukál.
További információ:
Tóth Sándor
Tel.: 30/8609-749

KÜRTŐSKALÁCS ÉS PÁLINKAHÁZ
Frissen sütött kürtőskalács többféle ízben kapható. Továbbá bajor perec, ízletes igazi magyar pálinka és különleges mézek gazdagítják a kínálatot. A gyerekeknek finom szörpök. Mindenkit szeretettel várunk!
Nyitvatartás: 16-21 óráig
További információ:
Szennyai Szilárd
Tel.:30/3960-930

KATA LANGALLÓZÓ
Hagyományos fa tüzelésű kemencénkben házi készítésű tepsis langallót sütünk helyben. (A tradicionális kolozsvári szalonnáson kívül szalámis, medvehagymás, stb feltéttel.)
Kínálunk még:
-házias VELŐS-PIRÍTÓST
-zsíros kenyeret, lilahagymával.
A népszerű MARLENKA mézes süteményt is árusítjuk. Valamint a finomságok mellé termelői borokat, dobozos sört, üdítőket-szörpöket, limonádét, frissen facsart gyümölcsleveket, ásványvizet kínálunk. Az idei szezonban már a harmadik alkalommal, a megszokott minőség!
Nézze meg kisfilmünket!

További információ:
+36 30/318-2410

ZÖLDERŐ
Saját készítésű natúr kecsketej, sajt, gyümölcsök és zöldésgek a farmról.
Nyitvatartás: 16-21 óráig
További információ:
Szocsiné László Beáta
9832 Nagytilaj, Pánahegy major

PETI-SÜTI
Csupa-csupa finomság: lángos, palacsnta, lacipecsenye, valamint burgonyás- és halas ételek széles választéka.
További információ:
Csiszár Péter
Tel.: 30/9885-937

- KERESÉS A HONLAPON -


zalamedia