Vig Balázs: A rettegő fogorvos

A rettegő fogorvos

A Zománc utca 20.-ban rendel a félelmetes Fognyűvő doktor.
Rebesgetik róla, hogy gyerekeket eszik. Gyerekeket, akik élnek-
halnak az édességért, de fogat mosni azt már nem szeretnek.

Bővebben...

Victoria Aveyard: Vörös királynő

Vörös királynő

AZ ISKOLÁBAN TANULTUNK AZ ELŐTTÜNK LÉTEZETT VILÁGRÓL, az angyalokról és istenekről, akik az égben laktak, és szelíd szeretettel uralkodtak a Földön. Egyesek szerint ezek csak mesék, de én nem hiszem.

Bővebben...

Danielle Steel: Tékozló fiú

Tékozló fiú

Két fiú, két testvér – ikrek. Húszévnyi távollét és kölcsönös vádaskodás
után újra találkoznak. Peter McDowell jómódú befektetési bankár, aki
néhány nap leforgása alatt elveszít mindent, amiért oly keményen
megdolgozott.

Bővebben...

Almási Kitti: Bátran élni

Bátran élniRengeteg gátlás és félelem van bennünk még a legegyszerűbb helyzetekben is rettegünk attól, hogy ha megmutatunk magunkból valamit, akkor kitesszük magunkat mások kritikájának, ítéletének, elutasításának. Sokkal egyszerűbbnek tűnik, ha inkább elrejtőzünk a szerepeink mögé, ha nem mondjuk ki, amit gondolunk, ha nem fejezzük ki, amit érzünk, mert így nem szolgáltatjuk ki magunkat annak, hogy mások nem fogadnak el és nem szeretnek bennünket.

Bővebben...

M. J. Arlidge: Ecc pecc

Könyvajánló februárraEz él, az meghal. Más választás nincs.

A lány félholtan jött ki az erdőből. A története hihetetlen volt.
Mégis igaz. Minden egyes iszonyú szava.

Bővebben...

A mennyország létezik

A mennyország
Dr. Eben Alexander
Több ezer embernek volt már halálon túli élménye, de a természettudományok kutatói mindezidáig azon az álláspolton voltak, hogy túlvilág nincsen. Dr. Eben Alexander idegsebész is ezen tudósok közé tartozott.

Bővebben...

A Szent Johanna gimi 8. 1-2. - Örökké

Szent Johanna 8.


Leiner Laura
Okos kis könyv ez, elindult a saját útjára. Én pedig most magára hagyom, elengedem, hiszen én azt hiszem, mindent megtettem, amit lehetett, mindent úgy írtam, ahogy szerettem volna, most pedig elégedett vagyok az eredménnyel, mert tudom, én a kezdetek kezdetén valami ilyesmit akartam a végére.

Bővebben...

A tudatalatti tízparancsolata - CD mellékle

A tdatalatti tízBalogh Béla
Jó szándékkal, pozitív gondolatokkal, nagy lendülettel és szép reményekkel hozzá kezdünk valamihez, ám az eredmény messze elmarad elvárásainktól. Van, aki párkapcsolati viszonyait rontja el sorozatosan, mások anyagi nehézségeiktől nem tudnak szabadulni, és nagyon sokan egészségi állapotukra panaszkodnak.

Bővebben...

Árnyak

Árnyak


Lesley Pearse
Sussexben egy gyönyörű, félholt nőt sodor a partra a víz. Régimódi ruhát visel, a haját valaki csúnyán rövidre nyírta. Csuklóján és karján kötél horzsolta nyomok.

Bővebben...

Budapest könyv : Avagy Simplicissimus szeri

Budapest könyv


Török András 1986-ban kezdte írni Budapest: A Critical Guide című, sok nyelven, sok kiadást megért könyvét, amely hamar népszerű lett a budapestiek körében is.

Bővebben...

Így szerettek ők : Magyar irodalmi szerelm

Így szerettek őkNyáry Krisztián
2012Nyáry Krisztián néhány évig költészettörténetet tanított a pécsi egyetemen, majd a 90-es évek közepén otthagyta a katedrát, azóta kommunikációs tanácsadóként dolgozik.

Bővebben...

Indigó gyerekek II. : Miről üzennek,

Indigó

Lee Carroll-Jan Tober
Tudjuk immár, hogy az indigókék (aurájú) gyerekek magukban hordozzák Isten adta tehetségüket. Sokan közülük született filozófusok, akik eszmélésük első pillanata óta az élet értelméről és a föld megmentésének lehetőségeiről gondolkodnak.

Bővebben...

Indigó Gyerekek - Az új gyermekek már

Indigó I.
Lee Carroll-Jan Tober
2007Miközben kétségbeesetten keressük a megoldást világunk nyugtalanító problémáira, nincs időnk és érzékenységünk annak észlelésére, hogy a Föld spirituális evolúciója egy újabb, talán a legszebb szakaszához érkezett. Sőt! A dimenzióváltás bizonyítékai itt élnek közöttünk.

Bővebben...

Játszma

Játszma


Bradford, Barbara Taylor
2013

Annette Remmington negyvenéves kora előtt felért a csúcsra. Amikor legújabb (és legfiatalabb) ügyfele felbukkan egy bevásárlószatyorral, amiből egy lappangó Rembrandt-festményt húz elő, Annette tudja, ilyen lehetőség csak egyszer adódik egy művészeti tanácsadó életében. Meg is ragadja.

Bővebben...

Sárkányok tánca - A tűz és Jég dala V.

Sárkányok tánca
Martin, George R.R.
2012Közeleg a tél. A hideg szelek feltámadtak a sokat szenvedett Hét Királyságban, ahol az Öt Király háborúja után a túlélőknek most az éhínséggel kell szembenézniük. Az emberek birodalmát védelmező Fal ifjú parancsnoka,

Bővebben...

Hunyadi 6. kötet: A Holló háborúja

Hunyadi 6.
Bán Mór
2013Ezernégyszáznegyvenkettő. A Vaskapunál vívott ütközet és a váratlan magyar diadal híre bejárja egész Európát. Hunyadiban egyre többen látják a jövő reménységét, aki immár több csatában képes volt megálljt parancsolni az ottomán hódítóknak.

Bővebben...

Viharlovasok - A táltos fia

Viharlovasok
Benkő László
2013Árpád népe - sok harc és viszontagság után - megszállja a Kárpát-medence keleti oldalát, e régtől kiszemelt földet, s a törzsek ideiglenes szállásokat foglalnak. Hogyan tovább? Kelendő a magyar fegyver nyugaton, de legalább annyira félik is azt.

Bővebben...

A végső tenger I-III. : Tatárjárás tril

Végső tenger

Benkő László
2012A krónikák az 1200-as évek elejét jegyzik. A távoli Góbiban már felnőtté érett a kis Temüdzsin, aki később Dzsingiszként vonul be a világtörténelembe…Bürjén, az ismeretlen származású rabszolga-gyerek, végigvándorolva az ázsiai sztyeppét, Karakorumba, Dzsingisz kán, a világhódító mongol uralkodó udvarába kerül.

Bővebben...

Lányok könyve (új kiadás) - Praktikák, receptek, trükkök

Lányok könyve

Partvonal Könyvkiadó, 2014
GOMBOS KÖNYVEK sorozat

Bővebben...

Mesterkulcs

Mesterkulcs


Vivien Holloway
Főnix Könyvműhely, 2014
WINIE LANGTON TÖRTÉNETEK sorozat

Bővebben...

A gazdátlan kiscica

A gazdátlan kiscica


Holly Webb
Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2014

Bővebben...

A titkos kiskutya

A titkos kiskutya


Holly Webb
Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2014

Bővebben...

Az ezüst csillag

Az ezüst csillag


Jeanette Walls
Maxim Könyvkiadó, 2014
DREAM VÁLOGATÁS sorozat

Egy szívszorító és felszabadító erejű regény egy bátor lányról, aki szembeszállt a felnőttek világában uralkodó igazságtalansággal. Az Ezüst csillag a képzelőerő és történetmesélés diadala.

Bővebben...

A lélek botanikája Elizabeth Gilbert

A lélek botanikája


Partvonal Könyvkiadó, 2014

Elizabeth Gilbert új regényének középpontjában a szerelem, az erotika, a kalandok és a tudományos felfedezések állnak. A szegény angol családból származó botanikus, Henry Whittaker a kininkereskedelem révén komoly vagyonra tesz szert, és feleségével együtt kivándorol Amerikába. Itt szüle- tik meg lányuk, Alma Whittaker, aki nemcsak apja rengeteg pénzét, de eszét is örökli.

Bővebben...

Halj meg helyettem! Nemere István

Halj meg helyettem


Athenaeum Kiadó, 2014

Pontosan egy lövésre vagy a mennyországtól Megszületett Nemere István legcsavarosabb, legmegdöbbentőbb krimije. Szinte minden oldalon egy újabb fordulat szórakoztatja az olvasót. A mű középpontjában Gül, a Rózsa egy titokzatos török maffiavezér áll, akivel még senki sem találkozott személyesen, mindig csak alvezérein keresztül tárgyal.

Bővebben...

Ólomsúly Fiala Ilona

Ólomsúly


AB-ART Könyvkiadó, 2014

Az Ólomsúly című kisregény valamiféle minimalista-realista próza, napjainkról szóló elbeszélés. Figyelemre méltó, hogy bizonyos csodás elemmel bír! A véletlen folytán valami nagy érték kerül egy pozsonyi nő birtokába.

Bővebben...

- KERESÉS A HONLAPON -


zalamedia