2016. Tanulj Brekivel, az okos békával

Tréningek: Zalaegerszegen, Nagykanizsán, Lentiben, Körmenden, Keszthelyen, Tapolcán, Kaposváron, Veszprémben, Győrben, Mosonmagyaróváron is! ˘
Információkérés: Telefonon: 0630/697-3129 vagy e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bővebben...

2016. Termelői Piac Zalaegerszegen

Egészséges, max. 40 km-es körzetből, saját termelésű őstermelői, kistermelői kínálattal első alkalommal 14-én, csütörtökön 2től 6ig vár Benneteket a Helyi Termelői Piac Zalaegerszegen! Mostantól minden hónap második csütörtökén délután a Piac téren !

Bővebben...

Bemutatkozik a néprajzos – Marx Mari, a formabontó etnográfus

Marx Marit mindenki ismeri. Ma már főleg néprajzosként, népművészeti versenyek zsűritagjaként és kézügyességéről, precízségéről ismert hímzőként, csipkeverőként, de sokan tudják, hogy elsőként választott hivatása a régészet volt.

Bővebben...

Apáczai Csere János, Művelődési Ház prograjai

Zalaegerszegi Városrészek Művelődési Központja és Könyvtára

Művelődési Ház
Telefon: 06-30-719-6667

E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. "> Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Bővebben...

Keresztury Dezső VMK - új szakkörök

4 foglalkozás/hónap, a szakkörök legalább 10 fő jelentkezése esetén indulnak.

Bővebben...

Kvártélyház Szabadtéri Színház Kft.

A belváros rekonstrukcióját követően a Kvártélyház udvarán művészeti, elsősorban színházi tevékenységre alkalmas tér került kialakításra.

Bővebben...

Zalai Nyári Színházak

Zalai Nyári Színházak
A komolyzenei koncertek helyszíne az egervári templom, amely az egyik legszebb gótikus műemlékünk.

Bővebben...

- KERESÉS A HONLAPON -


zalamedia