Új bélyegzők és új dobozok a kék túra mentén

Az elmúlt hetekben új, rozsdamentes pecsételődobozok jelentek meg az Országos Kékkör mentén, de nemcsak a dobozok, maguk a pecsétek is teljesen újak.

Bővebben...

VADÁSA-TÓ KERÉKPÁRTÚRA

Őriszentpéterről indulunk a kerékpárkölcsönzőtől. Égésszerről leérve jobbra, a körforgalom felé fordulunk, majd a körforgalomból Keleti irányba Zalalövő felé kiérve egy erdővel határolt aszfaltúton érünk be Nagyrákosra.

Bővebben...

ŐRSÉG HATÁRON INNEN ÉS TÚL

A túra érinti a történelmi Őrség határainkon túlra került területét.
Túránkat Őriszentpéterről, Égésszerről kezdjük a helyi kerékpárkölcsönzőtől. Égésszeren áthaladva balra a második lehetőségénél letekerünk Városszerig, ahol ismét balra elkanyarodva folytatjuk tovább utunkat egészen Siskaszer határáig.

Bővebben...

GYALOGTÚRA AZ ŐRSÉGBEN

A vidékünket gyalogosan vagy kerékpárral felfedezni vágyók a tanösvények mellett jól "kiépített" túraúthálózaton barangolhatnak. Több kidolgozott, bejárt gyalog- és kerékpártúra-útvonalat kínálunk a leendő "felfedezőknek".

Bővebben...

Zala-völgyi kerékpárút

Zalalövő, Zalaszentgyörgy, Bagod

Bővebben...

Természetjárás

Érintett település(ek): Salföld
Helyszín: Salföld-Természetvédelmi Major, Monoszló-Hegyestű, Tapolca-Tavasbarlang,Zalaszántó-Kotsy-vízimalom,Kápolnapuszta-Bivalyrezervátum

Bővebben...

Kerékpártúrák Szerek és porták között az Őrségben

Útvonal: Csákánydoroszló - Gasztony - Rátót - Szentgotthárd - Felsőszölnök (Hármashatár) - Máriaújfalu - Apátistvánfalva - Kétvölgy - Orfalu - Farkasfa - Szalafő (Pityerszer: szabadtéri néprajzi múzeum) - Őriszentpéter (75 km)
Őriszentpéter - Bajánsenye - Magyarszombatfa - Velemér - Szentgyörgyvölgy - Márokföld - Nemesnép - Lenti (40 km)

Bővebben...

- KERESÉS A HONLAPON -


zalamedia